Procter&Gamble представляє нове відео «Сила мами»

26 квітня 2016 року, за 100 днів до старту XXXI Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро, в рамках співпраці з Національним олімпійським комітетом України компанія Procter&Gamble представила своє третє олімпійське відео «Сила мами». Це гімн сміливості, силі і рішучості мам, які підтримують дітей у їх найважчі моменти, дають їм сили і натхнення, щоб рухатися вперед.

Як всесвітній партнер Олімпійських ігор і Почесний спонсор мам, компанія P&G знає, що за кожною перемогою спортсмена стоїть людина, яка переживає зі своєю дитиною всі злети, падіння, радощі і розчарування, – це його мама. Брендам P&G добре відомі бажання і потреби мам в усьому світі. І це дає можливість компанії наповнити свій олімпійський проект щирими емоціями, подивитися на Олімпійські ігри з позиції сім'ї, любові, турботи і тих величезних зусиль, яких мами докладають на шляху становлення своїх дітей.

Хоча компанія не виготовляє спортивні товари, вона розділяє і підтримує олімпійські цінності та ідеали. Адже мам і дітей об'єднують спільна історія, спільні радощі, спільні печалі і спільні хвилини тріумфу. Знаючи, що мами є потужним джерелом сили і натхнення для своїх дітей, P&G прагне давати мамам в усьому світі краще кожного дня, створюючи продукцію, завдяки якій їхнє життя стає легшим і комфортнішим.

Сотіріос Марінідіс, віце-президент P&G у Східній Європі та Центральній Азії: «Компанія P&G має особливий погляд на Олімпійське партнерство: ми дивимося на нього очима мам, тому що так ми бачимо світ кожного дня. Щоденний шлях, який проходить мама разом зі своїми дітьми, надихає нас на створення кращих продуктів. Наші бренди, такі як Ariel, Pampers, Pantene і Always, супроводжують мам протягом усього життя і допомагають їм у найважчій і найпочеснішій професії у світі. Тому «Почесний спонсор мам» для нас – це не просто слоган. Ми щиро віримо, що насправді ним є».

Успіх дітей нерозривно пов'язаний з тим, що батьки вклали в них у перші роки життя, а також з унікальною силою материнської підтримки та любові. Щоб проілюструвати цю просту істину, компанія P&G запросила Ольгу Харлан, чемпіонку Олімпійських ігор з фехтування, та її маму Ірину Гаріївну. Вони поділилися своїми життєвими історіями про те, якою важливою є участь мами в становленні сильної особистості дитини.

Ірина Харлан: «Для мене велика честь бути частиною кампанії «Дякую, мамо!». Я пишаюся своєю донькою та її спортивними успіхами. Можливість поїхати до Ріо-де-Жанейро разом з Олею – це те, про що я не могла і мріяти. Я буду рада зустрітися з іншими мамами, діти яких пішли цікавим і важким шляхом професійного спорту. Я впевнена, ми знайдемо про що поговорити».

Презентація нового олімпійського відео «Сила мами» стала важливою частиною заходу, адже в ньому ще раз наголошується на значущості ролі мами в житті кожного спортсмена. «Олімпійські» історії чотирьох сімей у ролику ґрунтуються на одній простій істині: сила і стійкість мами допомагають дітям долати найважчі перешкоди.

Відео, яке незабаром побачать телеглядачі більше ніж у 30 країнах світу, було знято голлівудським режисером Джеффом Ніколсом (Jeff Nichols), творцем фільмів «Укриття», «Мад» і «Спеціальний опівнічний випуск». Подивитися його можна за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=PFYAjVn8mmA

Про програму «Дякую, мамо!»

2010 року P&G спільно з Міжнародним олімпійським комітетом оголосила про початок масштабної кампанії «Дякую, мамо!», яка триватиме до Олімпійських ігор 2020 року. В рамках програми P&G вшановує мам, які підтримували своїх дітей, майбутніх атлетів, на їхньому життєвому шляху. Напередодні літніх Олімпійських ігор-2016 в Ріо-де-Жанейро більше ніж у 35 країнах стартує олімпійська кампанія 18 брендів P&G, що охоплює телевізійну й інтернет-підтримку, програму в роздрібних магазинах і активність у соціальних мережах.

Стежити за новинами програми буде можливість з усіх каналів комунікації, зокрема на сторінці P&G у соціальних мережах.

Про компанію Procter&Gamble

P&G – провідна міжнародна компанія, що має одне із найсильніших портфоліо якісних, інноваційних брендів, яким довіряють споживачі в усьому світі. Серед них: Always®, Ariel®, Blend-a-Med®, Fairy®, Gillette®, Head&Shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Tide® і Vicks®. Компанія P&G здійснює свою діяльність майже в 70 країнах. Щоб отримати детальну інформацію про компанії P&G та її бренди, будь ласка, відвідайте сайт http://pg.com/