В Україні зареєстрований високоефективний препарат ЛЕМТРАДА для лікування розсіяного склерозу

КИЇВ, УКРАЇНА – 3 червня 2019 року – новий препарат ЛЕМТРАДА (діюча речовина: алемтузумаб) виробництва Санофі Джензайм для лікування розсіяного склерозу - аутоімунного захворювання нервової системи, яке переважно вражає молодих людей віком від 20 до 40 років, отримав реєстраційне посвідчення Державного експертного центру МОЗ України4.

  • В жовтні 2019 року на ринку України з’явиться високоефективний препарат для лікування розсіяного склерозу (РС).
  • Препарат ЛЕМТРАДА визнаний найбільш економічно ефективним препаратом для лікування розсіяного склерозу за висновками Інституту клінічного та економічного аналізу (ICER).1
  • У більшості випадків достатньо двох курсів терапії з інтервалом 12 місяців, щоб пацієнт з розсіяним склерозом міг жити повноцінним життям2.
  • Препарат ЛЕМТРАДА пропонує новий терапевтичний підхід у лікуванні рецидивуючо-ремітуючого розсіяного склерозу, забезпечуючи тривалу ефективність за відсутності безперервної терапії3.

«Компанія Санофі постійно шукає рішення для задоволення потреб пацієнтів та покращення якості їхнього життя. Новий препарат для лікування розсіяного склерозу є не лише високоефективною терапією, а й здатен змінити життя пацієнтів з РС та допомогти їм у боротьбі із цією важкою недугою», – зазначила Алла Гонтар, директор департаменту з медичних питань Санофі в Україні. «Саме тому вкрай важливо об’єднати зусилля держави, лікарів, пацієнтських організацій та бізнесу, щоб українські пацієнти з РС отримали доступ до інноваційного лікування», - додала пані Алла.

ЛЕМТРАДА – це гуманізоване моноклональне антитіло для лікування дорослих пацієнтів з рецидивуючо-ремітуючим розсіяним склерозом (РРРС) з активним перебігом захворювання за клінічними ознаками або даними візуалізуючих обстежень4.