ФЛУІМУЦИЛ АНТИБІОТИК ІТ инструкция, аналоги и состав

Показания: Лікування бактеріальних респіраторних інфекцій, спричинених чутливими до препарату мікроорганізмами.Місцеве застосування: Гострий і хронічний бронхіт, пневмонія, абсцес легенів, обструктивна емфізема, бронхоектатична хвороба, муковісцидоз, коклюш, бронхіоліт. Профілактика і лікування бронхолегеневих ускладнень після торакальних хірургічних втручань (бронхопневмонія, ателектаз), полегшення бронхоаспірації під час анестезії, профілактика інфекційних ускладнень. Неспецифічні форми респіраторних інфекцій при мікобактеріальних інфекціях для поліпшення дренування кавернозних вогнищ. Катаральний і гнійний отит, інфекції слухової труби, синусит, ларинготрахеїт, ринофарингіт, профілактика і лікування обструктивних та інфекційних ускладнень при трахеостомії, підготовка до бронхоскопії, бронхоаспірації, бронхографії.Системне застосування:В усіх вищезгаданих випадках бронхолегеневих захворювань, коли лікарем рекомендовано комбіноване антимікробне і муколітичне лікування.
Форма випуска: Ліофілізат для розчину для ін'єкцій по 500 мг у флаконах № 3 у комплекті з розчинником по 4 мл в ампулах № 3
Производитель, страна: Замбон С.П.А., Італія
Действующее вещества: 1 флакон містить тіамфеніколу гліцинат ацетилцистеїнату 810 мг (що еквівалентно 500 мг тіамфеніколу)
МНН: Thiamphenicol - Тиамфеникол
Регистрация: UA/8503/01/01з 09.07.2012 по 09.07.2017. Приказ 846 від 17.11.2014
Код АТХ: