Супозитории из масла семян тыквы инструкция, аналоги и состав

Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості: супозиторії від світло-жовтого з зеленуватим відтінком до зеленого з жовтуватим відтінком кольору;

склад: 1 супозиторій містить олії насіння гарбуза 0,5 г;

допоміжні речовини: жир твердий.

Форма випуску. Супозиторії ректальні.

Фармакотерапевтична група. Засоби, які застосовують при доброякісній гіпертрофії передміхурової залози. Код АТС G04СX10**

Фармакологічні властивості. Природна олія з насіння гарбуза, що входить до складу препарату, містить жирні кислоти (пальмітинову, стеаринову, олеїнову, лінолеву), стерини, фосфоліпіди, каротиноїди, вітаміни та мікроелементи. Препарат купірує дизуретичні симптоми при простатиті та доброякісній гіперплазії передміхурової залози, має протизапальну та аналгезуючу дії, сприяє підвищенню потенції у чоловіків.

Фармакокінетика. Не вивчалась.

Показання до застосування. Простатити різної етіології. Початкова стадія доброякісної гіперплазії передміхурової залози.

Спосіб застосування та дози. Застосовуються ректально. Дози для дорослих: по 1 супозиторію (0,5 г) 2 рази на добу. Добова терапевтична доза – 1 г (2 супозиторії). Курс лікування при простатиті – 1 місяць, при доброякісній гіперплазії передміхурової залози – 3 місяці.

Побічна дія. В окремих випадках можливі явища диспепсії.

Протипоказання. Підвищена чутливість до компонентів препарату.

Передозування. Випадки передозування невідомі.

Особливості застосування. Препарат застосовують при підтвердженому діагнозі. Необхідно проводити повний курс лікування у разі відсутності побічних дій.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Лікарська взаємодія поки що невідома.

Умови та термін зберігання. Зберігати в сухому, захищеному від світла місці при температурі від +8 °С до +15 °С. Термін придатності – 2 роки.

Пользователей также интересует