Ревмафит инструкция, аналоги и состав

Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості: тверді капсули білого кольору;

склад: 1 капсула містить сухого водного екстракту мартінії запашної (1,5 - 2,5:1) 250 мг;

допоміжні речовини: лактози моногідрат, магнію стеарат, кремнію діоксид колоїдний, желатин, титану діоксид, вода очищена.

Форма випуску. Капсули тверді.

Фармакотерапевтична група. Засоби, які застосовуються при патології опорно-рухового апарату. Код АТС М09А Х10**.

Фармакологічні властивості. Корінь мартінії запашної (Harpagophytum procumbens) є основою протизапальних, знеболювальних препаратів, які застосовуються для лікування дегенеративних змін рухового апарату.

Екстракт із кореня мартінії запашної містить іридоїдні глікозиди, в тому числі гарпагозид, гарпагід і прокумбіт, які зумовлюють протизапальну та слабку знеболювальну дію. Застосування екстракту приводить до зменшення больового дискомфорту при дегенеративних захворюваннях суглобів. Гіркі речовини, які містяться у препараті, стимулюють виділення шлункового соку і жовчі.

Показання для застосування. Дегенеративні захворювання суглобів, запалення сухожиль.

Спосіб застосування та дози. Препарат призначають внутрішньо, дорослим по 1 - 3 капсули 2 рази на добу. У випадку дегенеративних захворювань суглобів, які супроводжуються болем, препарат слід застосовувати не менше 2 - 3 місяців. Препарат приймають після їди.

 

Побічна дія. У поодиноких випадках разом з підвищеною чутливістю може виникнути слабкий шлунково-кишковий розлад, особливо при застосуванні високих доз.

Протипоказання. Виразка шлунка і 12-палої кишки.

Передозування. Випадків передозування не відмічалось.

 

Особливості застосування. У випадку жовчнокам’яної хвороби призначати з особливою обережністю. Досвід застосування для лікування дітей відсутній.

Вагітність і лактація.

Не встановлена безпека застосування препарату в періоди вагітності та лактації.

Вплив на здатність керувати автомобілем і механізмами.

Дані відсутні.

Увага! Препарат підсилює апетит.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Не відома.

Умови та термін зберігання. Зберігати в сухому, темному та недоступному для дітей місці, при температурі не вище 25°С. Термін придатності – 3 роки.

Пользователей также интересует