Трибекс инструкция, аналоги и состав

Показания: ТРІБЕКС призначають для профілактики і лікування (самостійно або у комплексній терапії) розладів статевої системи у чоловіків і жінок.
Форма випуска: таблетки вкриті оболонкою
Производитель, страна: ЗАТ «ТЕХНОЛОГ»
Действующее вещества:
Регистрация: . Приказ
Трибекс Таблетки

Препарат рослинного походження, отриманий з наземної частини рослини Tribulus Terrestris. ТРІБЕКС містить переважно стероїдні сапоніни фуростанолового типу, серед яких переважає протодіосцин. Протодіосцин метаболизирует в організмі до дегідроепіандростерону (ДГЕА), який позитивно впливає на проникність клітинної мембрани, еректильну функцію, метаболізм холестерину та імунітет.

ТРІБЕКС надає тонізуючу дію і стимулює деякі функції статевої системи. У чоловіків - відновлює і покращує лібідо та ерекцію. Виявляє стимулюючий вплив на сперматогенез, збільшуючи кількість сперматозоїдів та їх рухливість, підвищує рівень тестостерону. У жінок ТРІБЕКС також покращує лібідо, стимулює овуляцію. Усуває вазомоторні прояви під час природного або посткастраційного клімактеричного синдрома.

ТРІБЕКС має гіполіпідемічну дію, у пацієнтів при дисліпопротеїнемії знижує холестерин (ХС) і рівень ліпопротеїдів низької щільності (ЛПНЩ), без впливу на рівні тригліцеридів (ТГ) і ліпопротеїдів високої щільності (ЛПВЩ) у плазмі крові.

ТРІБЕКС надає гіпотензивну і діуретичну дію.

Склад і форма випуску.

Трібекс таблетки вкриті оболонкою - 60 шт. В 1 таблетці міститься 750 мг стандартизованого екстракту Tribulus Terrestris (35-45: 1) - не менше 337,5 мг фуростанолових сапонінів.

Допоміжні речовини: целюлоза мікрокристалічна, орисил, полівинилполіпирролидона, магнію стеарат, кроскармелоза натрію.

Показання до застосування.

ТРІБЕКС призначають для профілактики і лікування (самостійно або у комплексній терапії) розладів статевої системи у чоловіків і жінок. Чоловікам - при еректильній дисфункції для посилення лібідо, сили та тривалості ерекції. Самостійно або в комплексній терапії певних форм безпліддя у чоловіків: безпліддя на тлі ідіопатичної олігоастенотератосперміі (зменшення кількості і якості сперматозоїдів у виділеній спермі).

Жінкам - при ендокринному яєчниковому безплідді; при клімактеричному і посткастраційному синдромі з вираженим нейровегетативним і нейропсихічним симптомами; при порушенні жирового обміну (дисліпопротеїнемії) для зниження загального холестерину і ліпопротеїдів низької щільності (ЛПНЩ).

Спосіб застосування та рекомендована добова доза.

Вживати по 1 таблетці 2 рази на добу, після їжі. При зниженні лібідо, імпотенції та безплідді у чоловіків - тривалість застосування - не менше 90 днів. При ендокринній безплідності у жінок - по 1 таблетці 2 рази на добу з 1-го по 12-й день менструального циклу. Курс лікування можна повторювати до отримання позитивного терапевтичного ефекту (до настання вагітності).

При дисліпопротеїнемії - рекомендоване дозування по 1 таблетці 2 рази на добу. Тривалість лікування - не менше 90 днів.

Клімактеричний і посткастраційний синдром у жінок. По 1 таблетці 3 рази на добу протягом 60-90 днів. Після поліпшення стану поступово переходять на підтримуючу дозу - по 1 таблетці на добу протягом 1-2 років.

Протипоказання.

Підвищена чутливість до компонентів препарату; при важких серцево-судинних і ниркових захворюваннях; період вагітності та годування груддю. Не рекомендується призначати пацієнтам віком до 18 років.

Побічна дія.

Можливі реакції підвищеної чутливості. При прийомі натщесерце препарат може надавати подразнюючу дію на слизову оболонку шлунка.

Особливості застосування.

На швидкість реакції при керуванні автотранспортом або іншими механізмами препарат не впливає.

Взаємодія з іншими лікарськими препаратами.

Одночасне застосування ТРІБЕКСА з лікарськими засобами, що стимулюють овуляцію у жінок, веде до взаємного посилення ефектів.

Одночасне застосування з діуретиками може підсилити ефект останніх та потенціювати гіпотензивну дію гіпотензивних препаратів.

Умови зберігання.

Зберігати в оригінальній упаковці, в сухому, захищеному від світла місці, при температурі не вище 25° С. Термін придатності - 2 роки.

Виробник. ЗАТ «ТЕХНОЛОГ» вул. Мануїльського, б. 8, м. Умань, Черкаська область, 20300.

Не є лікарським засобом.

ТРІБЕКС виготовлений з високоякісних натуральних компонентів виробництва EUSA COLORS (Франція).

Пользователей также интересует