Визиокс Лютеин инструкция, аналоги и состав

Показания: Як додаткове джерело лютеїну, зеаксантину, вітамінів С, Е, цинку, селену, що може сприяти: поліпшенню гостроти зору, зниженню стомлюваності очей.
Форма випуска: порошок по 520 мг в желатиновій капсулі №30 та №60
Производитель, страна: ТОВ «Юніверс Фарм»
Действующее вещества: лютеїн, зеаксантин,
Регистрация: ТУ У 15.8–36628278–004:2011. Приказ № 05.03.02-06/9652 від 25.03.2016р
Визиокс Лютеин Капсули

Склад, 1 капсула містить: лютеїн - 12 мг, зеаксантин – 1 мг , вітамин С - 90 мг (129% РДН*), вітамин Е -10 мг (66 % РДН*), цинк - 10 мг (74 % РДН*), селен – 30 мкг (60 % РДН*), допоміжні речовини: мальтодекстрин, кремнію діоксид колоїдний, целюлоза мікрокристалічна, кальцію стеарат.

*% - від рекомендованої добової норми вживання

Не містить ГМО. Не містить консервантів.

Рекомендовано до раціону харчування як додаткове джерело лютеїну, зеаксантину, вітамінів С, Е, цинку, селену, що може сприяти: поліпшенню гостроти зору, зниженню стомлюваності очей ( у тому числі при підвищених зорових навантаженнях); профілактиці вікових змін сітківки ( макулярної дегенерації, дистрофічних змін); захисту сітківки від ультрафіолетового та комп' юторного випромінювання.

Спосіб застосування та рекомендована добова норма: дорослим по 1-2 капсули на день під час прийому їжі, запиваючи невеликою кількістю рідини. Термін вживання - 12 тижнів, надалі за погодженням з лікарем. Перед прийомом продукту проконсультуватися з лікарем.

Застереження: при індивідуальній чутливості до компонентів продукту. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Форму випуску: порошок по 520 мг в желатиновій капсулі №30 та №60.

Умови зберігання: зберігати в оригінальній упаковці виробника, в захищеному від світла та недоступному для дітей місці, при температурі не вище 25 °С і відносній вологості повітря не більше 75%.

Строк придатності: 3 роки від дати виготовлення.

Додаткова інформація

Антиоксидантний комплекс «Візіокс ®Лютеїн» містить у своєму складі оптимальну кількість рослинних каротиноїдів, вітамінів, мінералів. Каратиноїди - лютеїн і зеаксантин, що містяться в сітківці і кришталику ока, виконують роль світлофільтрів, чинять екрануючу та поглинаючу дію. Вони є потужними антиоксидантами і захищають фоторецепторні клітини сітківкі від кисневих радикалів.

Лютеїн і зеаксантин не синтезуються в організмі людини і повинні щодня надходити з їжею або з дієтичними добавками. Вітаміни С і Е, мінерали цинк і селен комплексно підтримують, відновлюють та захищають всі основні структури очного яблука.

«Візіокс ®Лютеїн» рекомендується приймати для зниження ризику розвитку дистрофічних процесів в центральній зоні сітківки; при вікових змінах зору в осіб старше 50 років (ВМД, катаракта, глаукома, макулодистрофія); при ангіоретинопатіях; при тромбозі сітківки; в період реконвалесценції після перенесених офтальмологічних операцій; при регулярному зоровому перенапруженні (робота за комп'ютером, тривалий перегляд телепередач та читання книг); при роботі в умовах підвищеного освітлення (зварювання, софіти, нічне водіння транспортних засобів, тривале перебування на сонці без захисних окулярів); для загальної профілактики дефіциту вітамінів і мікроелементів.

Добавка дієтична. Не є лікарським засобом.

Виробник: ТОВ «Юніверс Фарм», 04080, Україна, м. Київ, вул. Набережно-Лугова, 29, тел./факс +38 044 224 51 82

ТУ У 15.8–36628278–004:2011
Висновок ДСЕЕ МОЗ України N№ 05.03.02-06/9652 від 25.03.2016р.