Визиокс® Юніор инструкция, аналоги и состав

Показания: Рекомендовано до раціону харчування для захисту зору дітей у віці від 7 років як додаткове джерело поліненасичених омега-3 жирних кислот, антоціанів, вітамінів.
Форма випуска: Капсули
Производитель, страна: ООО «Юниверс Фарм»
Действующее вещества: омега-3 жирні кислоти
МНН: Omega-3-triglycerides incl. other esters and acids - Омега-3-триглицериды вкл. другие эфиры и кислоты
Регистрация: № 05.03.02-06/9652 від 25.03.2016р.. Приказ
Визиокс<sup>®</sup>  Юніор Капсули

Інструкція щодо застосування

Склад, мг/капсулу: омега 3 - 200 мг, вітамін С - 45 мг, екстракт чорниці - 40 мг, цинку сульфат - 35,2 мг (що відповідає 8 мг вмісту чистого цинку), вітамін Е - 11 мг, вітамін В6 - 1 мг, вітамін В1 - 0,9 мг, вітамін В2 - 0,9 мг, вітамін А - 0,6 мг, вітамін В12 - 1,8 мкг, селен - 30 мкг; допоміжні речовини: кремнію діоксид, целюлоза мікрокристалічна, кальцію стеарат.

Рекомендовано до раціону харчування для захисту зору дітей у віці від 7 років як додаткове джерело поліненасичених омега-3 жирних кислот, антоціанів, вітамінів А, С, Е, В1, В2, В3, В12 та мінералів цинку та селену, з метою поліпшення обмінних процесів у сітківці ока, для поліпшення гостроти зору, зниження стомлюваності очей (у тому числі при підвищених зорових навантаженнях), захисту сітківки від ультрафіолетового та комп'ютерного випромінювання та зоровими навантаженнями в період шкільного навчання.

Вживати дітям з 7 років по 1-2 капсулі на день під час або після прийому їжі, запиваючи невеликою кількістю рідини. Термін вживання - 30 діб, надалі за погодженням з лікарем. Не перевищувати рекомендовану добову норму. Під час прийому продукту не слід вживати інші вітамінно - мінеральні комплекси з подібним складом.

Застереження: при індивідуальній чутливості до компонентів продукту. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Перед прийомом продукту проконсультуватися з лікарем.

Форму випуску, умови зберігання та строк придатності: дивись на упаковці.

Додаткова інформація:

Омега-3 поліненасичені жирні кислоти (ПЖК) покращують живлення, мікроциркуляцію очного яблука, зберігають сітківку здоровою. Допомагають поліпшити стан при синдромі сухого ока. У дитячому організмі відсутні необхідні для розвитку зору запаси Омега-3 ПЖК. Також вони не синтезуються в організмі людини, і тому є необхідний їх додатковий прийом.

Функція чорниці полягає в поліпшенні кровообігу сітківки ока, в підвищенні гостроти зору. Особливо потрібна чорниця дітям, у яких вже виникла короткозорість, і дітям при підвищених навантаження на органи зору (навчання, робота за комп'ютером).

Вітамін А забезпечує нормальну роботу сітківки ока, підтримує рівень зору. Допомагає в профілактиці «курячої сліпоти» і глаукоми. Захищає слизову оболонку ока від висихання.

Вітаміни групи В1, В2, В6, В12) нормалізують зір, оберігають очі від негативного впливу ультрафіолетового випромінювання, рятують очі від підвищеної стомлюваності. Беруть участь у передачі нервових імпульсів в очних нервах.

Комплекс антиоксидантів - вітамінів С і Е, а також селену і цинку сприяє захисту зору від впливу вільних радикалів. Вітамін С забезпечує енергією тканини ока і організм в цілому, посилює антиоксидантний ефект селену і вітаміну Е.

Дієтична добавка. Не є лікарським засобом. Не містить ГМО та консервантів.

Виробник: ТОВ «Юніверс Фарм» , 04080, Україна, м. Київ, вул. Набережно-Лугова , 29; тел./факс +38 044 224 51 82.

ТУ У 15.8–36628278–004:2011
Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи № 05.03.02-06/9652 від 25.03.2016р.