Чому пацієнти вибирають Туреччину для лікування раку

Чому пацієнти вибирають Туреччину для лікування раку

З кожним роком медичний туризм у Туреччині стає все більш популярним, все більше людей обирають саме турецькі клініки для лікування різних хвороб, особливо онкології.

Чимало наших земляків вибрали саме лікування в Туреччині замість лікування в онкологічних клініках в Україні, і пов'язано це з високим рівнем медицини там.

Переваги лікування в Туреччині

За останні 15 років турецький уряд вклав у галузь охорони здоров'я величезні кошти, і сьогодні країна входить до п'ятірки світових лідерів у сфері медицини. За рік турецькі клініки приймають понад 1 мільйон іноземних пацієнтів і, за прогнозами, у 2023 році їх кількість зросте до 2 мільйонів осіб.

І ось чому люди обирають лікуватися у Туреччині:

  1. Ціни. Вартість обстеження та лікування нижча, ніж у країнах Західної Європи чи США, за такого ж високого рівня лікування.
  2. Надійність. Понад півсотні турецьких клінік отримали акредитацію Міжнародної об'єднаної комісії (JCI). Для порівняння – в Ізраїлі таких клінік лише близько 30-ти. Сертифікат JCI підтверджує наявність у клініці передового обладнання, застосування ефективних та безпечних методів лікування, кваліфікацію лікарів, добре організовану роботу та високу якість сервісу.
  3. Медичне обладнання. Завдяки грандіозним урядовим інвестиціям більшість великих турецьких клінік чудово оснащені та використовують новітні медичні технології, чим не завжди можуть похвалитися онкологічні центри в Києві.
  4. Релакс та відновлення. Зазвичай у пацієнтів залишається достатньо часу на огляд місцевих визначних пам'яток та відпочинок у популярних туристичних локаціях та курортах. Особливо це цінно для тих, кому необхідне відновлення після лікування та зміцнення організму, і це одна з ключових переваг перед будь-якою онкологічною клінікою Києва.
  5. Економія бюджету. Туреччина належить до низки недорогих туристичних країн, тому немедичні витрати будуть не дуже високими, завдяки чому можна дозволити собі тривалу реабілітацію та якісний відпочинок.

Лікування раку в Туреччині

Онкологія — один із профільних напрямків турецької медицини, у якому країна досягла великих успіхів.

Завдяки наявності новітнього обладнання та стажування фахівців у найкращих світових клініках, турецькі онкологи ефективно лікують рак простати, рак молочної залози та рак крові. Для цього використовуються радіонуклідні методи, імунотерапія, таргетна терапія, роботизована хірургія, томотерапія, трансплантація кісткового мозку та інші способи лікування. Важливо, що хімієтерапія підбирається лікарями за генотипом пухлини, щоб забезпечити пацієнту більш ефективне та щадне лікування.

Anadolu

Лікування раку в онкологічному центрі Anadolu

Одним із відомих центрів лікування раку є онкологічний центр Anadolu, філії якого розташовані у Гебзе та Аташехірі. Це американська клініка в Туреччині, яка афілійована з університетською клінікою Johns Hopkins Medicine і працює за найвищими американськими стандартами.

В онкологічному центрі Anadolu, акредитованому JCI та іншими міжнародними медичними комісіями, на вас чекає:

  • лікування раку з мультидисциплінарним підходом, що дозволяє досягти більшої ефективності;
  • сучасна гібридна операційна, де можна безпечно проводити навіть найскладніші операції;
  • передові медичні технології, що відповідають світовим стандартам;
  • індивідуально орієнтований догляд, який дозволить проходити обстеження максимально спокійно та комфортно;
  • check-up організму відповідно до віку та статі;
  • лікування методами персоналізованої комплементарної медицини для комплексного догляду за здоров'ям пацієнта.

Окрім лікування онкології, в Anadolu працюють із серцево-судинними, неврологічними, гінекологічними захворюваннями, хірургією, проводять ЕКЗ, а також надають інші послуги медичного характеру.

Щоб дізнатися, як замовити та оплатити лікування в Anadolu, звертайтесь до представника центру.

Медичний Центр «Анадолу» (Стамбул, Туреччина)

+90539 746 73 47

+90536 834 62 28

cis@anadolusaglik.org