Желудочный сок натуральный инструкция, аналоги и состав

Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості: прозора, безбарвна або злегка опалесцююча, жовтувата рідина з ледь кислуватим запахом та гіркувато-кислим смаком;

склад: 1 флакон містить шлунковий сік натуральний – 99,45 мл;

допоміжні речовини: розчин саліцилової кислоти спиртовий – 0,55 мл.

Форма випуску. Сік.

Фармакотерапевтична група. Засоби, що використовуються при порушеннях травлення. Код АТС А09А С01.

Фармакологічні властивості. Препарат застосовується для лікування розладів травлення. Сприяє відновленню апетиту, нормалізації кислотності шлункового соку, усуває диспептичні та больові симптоми.

Показання для застосування. Хронічні гастрити з секреторною недостатністю шлункових залоз, ахілія та диспепсія різної етіології.

Спосіб застосування та дози. Приймають перорально. Призначають дорослим по 1-2 столові ложки, дітям віком до 3 років - по 1/2 - 1 чайній ложці, від 3 до 6 років - по 1 десертній ложці, від 7 до 14 років - по 1 десертній - 1 столовій ложці 2-3 рази на день. Вказану кількість шлункового соку необхідно розвести в 1/4 склянки кип'яченої води, охолодженої до кімнатної температури, та приймати 2-3 рази на день під час або після їди.

Побічна дія. Не виявлена.

Протипоказання. Підвищена кислотність шлункового соку.

Передозування. Неможливе.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Не вивчалась.

Умови та термін зберігання. Зберігати в сухому, захищеному від світла місці, при температурі від 2 0С до 8 0С. При появі пластівців та втраті прозорості препарат є непридатним до використання. Термін придатності - 1 рік.