Авиа-море инструкция, аналоги и состав

Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості: таблетки від білого до білого з кремовим відтінком або білого із сіруватим відтінком кольору, плоскоциліндричної форми, з гладкою однорідною поверхнею, з фаскою;

склад: 1 таблетка містить Veratrum album (Вератрум альбум) С200, Anamirta cоcculus, Cocculus (Кокулюс) С200, Natrium Tetraboracicum, Borax (Боракс) С200;

допоміжні речовини: лактоза, целюлоза мікрокристалічна, кальцію стеарат або магнію стеарат, аеросил.

Форма випуску. Таблетки гомеопатичні.

Фармакотерапевтична група. Засоби, що застосовуються при вестибулярних порушеннях. Код АТС N07СА05.

 

Фармакологічні властивості. Препарат Авіа-Море має комплексну вегетотропну дію, стабілізує вестибулярні реакції, зменшує вегетативні розлади, які пов’язані зі знаходженням у рухомому транспорті (нудота, блювання, запаморочення, слабкість).

Фармакокінетика. Не вивчалася.

 

Показання для застосування. Препарат застосовується для профілактики та лікування «морської хвороби»; захитуванні в авіа- та автомобільному транспорті.

 

Спосіб застосування та дози. Препарат приймають внутрішньо, по 1 таблетці на один прийом. Таблетку тримають у роті до повного розчинення.

Профілактично перший прийом препарату здійснюють за годину до посадки у транспортний засіб. Потім таблетки приймають кожні 30 хвилин протягом усього часу перебування у транспортному засобі, але не більше 5 таблеток на день.

Можливо призначення дітям від 3 років, за тією ж схемою, що для дорослих.

Побічна дія. Не спостерігалася.

 

Протипоказання. Підвищена індивідуальна чутливість до компонентів препарату.  Дитячий вік до 3 років.

 

Передозування. Випадки передозування не спостерігалися.

Особливості застосування. Можливість застосування препарату в період вагітності та лактації не вивчалася.

 

Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Випадки несумісності з іншими лікарськими препаратами не зареєстровані.

 

Умови та термін зберігання. Зберігати в сухому, захищеному від світла місці, при температурі від 4 до 25 °С, в недоступному для дітей місці. Термін придатності – 3 роки. Не використовувати після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.