Нео-ангин® без сахара инструкция, аналоги и состав

Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості: круглі таблетки червоного кольору;

склад: 1 таблетка містить:

2,4-дихлобензилового спирту 1,2 мг

п-пентил-м-крезолу 0,6 мг

ментолу 5,72 мг;

допоміжні речовини: олія бадьянова зірчастого анісу, олія м’яти перцевої, барвник Е124, рідкий мальтитол, кислота винна.

 

Форма випуску. Таблетки для смоктання.

 

Фармакотерапевтична група. Препарати, які застосовуються при захворюваннях горла. Комбіновані антисептики. Код АТС R02AA20.

Фармакологічні властивості. Нео-ангін® без цукру застосовується при інфекційно-запальних захворюваннях порожнини рота та глотки. Чинить швидку дію, не пошкоджує емаль зубів, має приємний смак та дезодоруючий ефект.

 

Показання для застосування. Нео-ангін® без цукру застосовують для лікування і профілактики запальних та інфекційних захворювань порожнини рота, горла та гортані, таких як запалення мигдаликів (тонзиліт, ангіна), запалення слизової оболонки рота (стоматит, молочниця, афти) і ясен (гінгівіт), катар глотки (фарингіт), катар гортані (ларингіт), а також для профілактики грипозних інфекцій.

 

Спосіб застосування та дози. Якщо немає інших вказівок, дорослим та дітям старше 6 років Нео-ангін® без цукру рекомендується повільно розсмоктувати по одній таблетці кожні 2 - 3 години, але не більше 8 таблеток на добу.

 

Побічні ефекти. Можливі алергічні реакції.

 

Протипоказання. Відома підвищена чутливість до компонентів препарату. Нео-ангін® без цукру протипоказаний для застосування дітям віком до 6 років.

Передозування. Випадки передозування невідомі.

Особливості застосування.

Вагітність і годування груддю

Безпека застосування препарату у період вагітності та годування груддю не встановлена, однак його негативний вплив малоймовірний.

 

Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Невідома.

 

Умови та терміни зберігання. Зберігати у сухому місці при температурі не вище 25°С. Зберігати у недоступному для дітей місці. Термін придатності – 2 роки.

Читайте также