Форслив инструкция, аналоги и состав

Показания: ФОРСЛІВ застосовується для поліпшення функціонального стану печінки та антиоксидантної системи організму, поліпшення метаболічної та детоксикаційної функції печінки.
Форма випуска: капсули
Производитель, страна: ТОВ «Нутрімед»
Действующее вещества: Аргінін, Адеметіонін, Тіоктова (α-ліпоєва)
МНН: Ademetionine - Адеметионин
Регистрация: . Приказ
Форслив Капсули
Форслів

ФОРСЛІВ — комбінований гепатопротектор на основі важливих амінокислот, що мають регенеруючу та антиоксидантну дію.

Аргінін виявляє гепатопротекторну дію завдяки своїм мембраностабілізуючим, антигіпоксичним і антиоксидантним властивостям, позитивно впливає на процеси енергозабезпечення у гепатоцитах. При алкогольній інтоксикації Аргінін стимулює утилізацію алкоголю в монооксигеназній системі печінки, попереджує пригнічення ключового ферменту утилізації етанолу — алкогольдегідрогенази; прискорює інактивацію та виведення токсичних продуктів метаболізму етанолу в результаті збільшення утворення та окислення янтарної кислоти.

Адеметіонін — речовина, яка зустрічається практично у всіх тканинах і фізіологічних рідинах організму. Завдяки своїй хімічній будові препарат є основою для багатьох біохімічних тіолових сполук (цистеїну, таурину, коензиму А та ін) в процесі транссульфурирування, стимулює регенерацію клітин. Адеметіонін надає холеретичну дію шляхом стимуляції синтезу фосфатидилхоліну в мембранах гепатоцитів і підвищення їх еластичності і поляризації. Це призводить до поліпшення функції транспортних систем жовчних кислот. Прийом адеметіоніну сприяє детоксикації жовчних кислот шляхом їх сульфатування, що сприяє їх елімінації нирками, полегшує проходження через мембрану гепатоцита і виведенню з жовчю. При тривалому застосуванні спостерігається підвищення глута- міну в печінці, цистеїну і таурину в плазмі, що призводить до нормалізації процесів метаболізму в печінці і сприяє поліпшенню її функції.

Тіоктова (α-ліпоєва) кислота — ендогенний антиоксидант. В якості коферменту мітохон- дріальних мультиферментних комплексів бере участь в окислювальному декарбоксилюванні піровиноградної кислоти і α-кетокислот, відіграє важливу роль в енергетичному балансі організму. За характером біохімічної дії схожа з вітамінами групи В. Має гепатопротекторну, гіполіпідемічну, гіпохолестеринемічну, гіпоглікемічну дію. Бере участь у регулюванні ліпідного та вуглеводного обмінів, має ліпотропний ефект, впливає на обмін холестерину, покращує функцію печінки, надає дезінтоксикаційну дію при отруєнні солями важких металів та інших інтоксикаціях.

Склад та форма випуску: ФОРСЛІВ капсули 30 шт. Кожна капсула містить: адеметіонін 150 мг, аргінін 90 мг, тіоктова кислота 70 мг. Допоміжні речовини: орісіл, кальцію стеарат, лактоза, целюлоза мікрокристалічна.

Показання для застосування: ФОРСЛІВ застосовується для поліпшення функціонального стану печінки та антиоксидантної системи організму; поліпшення метаболічної та детоксикаційної функції печінки при:

  • Гострих та хронічних гепатитах різної етіології;
  • Станах гострого алкогольного отруєння легкої та середньої тяжкості, похмільному синдромі, постінтоксикаційних розладах, що спричинені вживанням алкоголю.

Спосіб застосування та рекомендована доза: Вживати дорослим по 2 капсули 1 раз на добу до або під час їжи. Враховуючи тонізуючий ефект препарату, не рекомендується приймати перед сном. Тривалисть застосування 1 міс. Перед застосуванням необхідно проконсультуватися з лікарем.

Протипоказання: Iндивідуальна несприйнятливість; вагітність; грудне вигодовування; дитячий вік.

Побічна дія не виявлена.

Умови та термін зберігання: Зберігати у сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище 25°С. Зберігати у недоступному для дітей місці. Термін придатності – 2 роки.

Виробник: ТОВ «Нутрімед». Україна, 03150, Київ, вул. Предславинська 43/2, тел. + 380 (44) 454-01-00

Адреса потужностей виробництва: Україна, 20741, Черкаська обл., Смілянський район, с. Сунки, вул. Леніна 1

ТУ У 10.8-2911815898-001:2012

Пользователей также интересует