Цисторенал Клюква инструкция, аналоги и состав

Показания: При пієлонефритах, циститах, уретритах, сечокам'яній хворобі до раціону харчування як додаткове джерело проантоцианідів та антиоксидантів, терпенів, фітонцидів, органічних кислот.
Форма випуска: порошок по 420 мг в желатиновій капсулі №30
Производитель, страна: ТОВ «Юніверс Фарм»
Регистрация: ТУ У 15.8–36628278–005:2011. Приказ № 05.03.02-04/ 63270 від 14.10.2014р
Цисторенал Клюква Капсули

Склад, 1 капсула містить: екстракт журавлини (Oxycoccus quadripetalus) - 300 мг, екстракт з листя берези (Betulae folia) - 50 мг , екстракт хвоща польового (Equisétum arvénse) - 50 мг, допоміжні речовини: целюлоза мікрокристалічна, кальцію стеарат, кремнію діоксид колоїдний. Не містить ГМО.

Рекомендовано при пієлонефритах, циститах, уретритах, сечокам'яній хворобі до раціону харчування як додаткове джерело проантоцианідів та антиоксидантів, терпенів, фітонцидів, органічних кислот (бензойної, яблучної, лимонної ), кремнію, які надають сечогінну, антисептичну, дезинфікуючу, загальнозміцнюючу дію. Сприяє попередженню розвитку каменів у нирках.

Спосіб застосування та рекомендована добова норма: дорослим по 1-2 капсули 2 рази на добу за годину до прийому їжі або через дві години після прийому їжі, запиваючи склянкою води (200 мл). Основний курс: до 30 днів по 1-2 капсули 2 рази на добу. Профілактичні курси: 2 рази на рік по 10 днів, по 1 капсулі 2 рази на добу.

Застереження: при індивідуальній чутливості до компонентів добавки; вагітним та жінкам, що вигодовують груддю, дітям до 14 років – за рекомендацією лікаря. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання. Перед прийомом продукту проконсультуватися з лікарем.

Форму випуску: порошок по 420 мг в желатиновій капсулі №30.

Умови зберігання: зберігати в оригінальній упаковці виробника, в захищеному від світла та недоступному для дітей місці, при температурі не вище 25 °С і відносній вологості повітря не більше 75%.

Строк придатності: 3 роки від дати виготовлення.

Додаткова інформація

Цисторенал® Журавлина - рослинний уроантисептик на основі трьох екстрактів: журавлини, листя берези та хвоща, які попереджують утворення каменів у нирках та чинять антисептичну, сечогінну, протизапальну, антиоксидантну дію.

Рекомендується до застосування для комплексної терапії при інфекціях сечостатевих шляхів, для зменшення ризику повторних загострень хронічного циститу, уретриту, пієлонефриту; сечокам'яній хвороби, а також для поліпшення функціонального стану нирок і сечових шляхів.

Активні компоненти екстракту журавлини перешкоджають осадженню і закріпленню бактерій типу E.coli на стінках сечових шляхів, тим самим перешкоджають утворенню осередку інфекції. На відміну від антибіотиків, у бактерій не виробляється резистентність до компонентів журавлини, і їі дія з часом не знижується.

Екстракт з листя берези має антибактеріальні, протигрибкові та антивірусні властивості. Надає протизапальний, аналгетичний і сечогінний ефект.

Екстракт хвощу польового сприяє розчиненню ниркових каменів, зняттю болю у ділянці сечового міхура, збільшення виділення сечі, зменшенню набряків, зниженню вмісту білка в сечі.

Особливості застосування

Не слід застосовувати продукт у разі появи набряків, викликаних серцевою або нирковою недостатністю. Цисторенал® Журавлина не є заміною антибіотиків у разі гострої інфекції сечовивідних шляхів, але може використовуватися разом із антибіотиками.

Добавка дієтична. Не є лікарським засобом.

Виробник: ТОВ «Юніверс Фарм», 04080, Україна, м. Київ, вул. Набережно - Лугова, 29, тел./факс: +38 044 224 51 82;

ТУ У 15.8–36628278–005:2011.
Висновок ДСЕЕ МОЗ України № 05.03.02-04/ 63270 від 14.10.2014р