Навчальний курс “Fetal Cardio Cracow 2016’’ в Кракові

Наукові розробки в галузі УЗД постійно оновлюються, тому фаховому спеціалісту потрібно постійно поповнювати власні знання та навики.

Надзвичайно цікавим є досвід роботи та проведення навчання наших найближчих сусідів, польських колег зокрема. 6-7 травня 2016 року в Кракові відбудеться навчальний курс “Fetal Cardio Cracow 2016’’ ( Ехокардіографія плода), де будуть розглядатися нюанси технології сканування плода, обстеження вживу, протоколи та критерії IETA та багато іншого. Курс проводять міжнародні лектори ISUOG, великі ентузіасти ультрасонографії Марцін Вєхоць та Агнєшка Ноцунь. Половину вартості навчання для лікарів спонсорує наша львівська Клініка репродукції людини “Альтернатива”.

Звичайно, не всі практикуючі спеціалісти можуть поїхати до Польщі, тому 29-30 липня спікери приїдуть до Львова з теоретично-практичним курсом “Європейські підходи до проведення УЗД плода 1 та 2 триместрів”. Дане навчання буде цікавим як для початківців, так і для досвідчених спеціалістів. Будемо раді бачити всіх зацікавлених!

Детальну інформацію можете отримати на сайті www.ivf.lviv.ua