Піклування про жінок: безкоштовне протезування після мастектомії

У жовтні весь світ особливо активно говорить про рак молочної залози. Ця тема наразі залишається актуальною, адже рак молочної залози є найбільш поширеним онкологічним захворюванням серед жінок.

Нажаль, не кожна жінка знає про важливість регулярного обстеження молочних залоз для первинної профілактики та діагностування раку. Тому досить часто за допомогою жінки звертаються коли, вже неможливо провести органозберігаюче лікування.

Держава взяла на себе забов’язання допомогати жінками, які перенесли операцію на молочній залозі. А саме: після закінчення двомісячного терміну, жінка має право на безкоштовне протезування.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Науково-виробничий центр «Альма» приймає активну участь в державних соціальних програмах, ми БЕЗКОШТОВНО надаємо жінкам після мастектомії, секторальної резекції молочної залози, квадрантектомії, протези молочної залози німецького виробництва Amoena, ліфи для кріплення протезів і компресійні рукава ( при лімфодемі ) латвійського виробництва Tonus Elast.

Продукція Аmoena, яка добре відома жінкам у Європі, лише нещодавно стала доступною в рамках державної программи протезування і для українських жінок. Ми прислухаємося до побажань жінок, тому врахували, що тип операції, кількість відсутньої тканини можуть відрізнятися. Завдяки нам, жінки України мають можливість отримати не тільки звичайні екзопротези, а і секторальні протези, що наявні в трьох різновидах. Наші протези не будуть нагадувати вам про перенесену хворобу, оскільки вони відчуваються та виглядають природньо, що, звичайно, покращує емоційний стан, стимулює виділення гормонів радості – а це найкраща профілактика рецидиву.

Якісна реабілітація є дуже важливоим фактором для успішного лікування, однак ми розуміємо, що Вам важко до нас звернутися, вагайтеся – та приходьте. ТОВ «Науково-виробничий центр «Альма» забезпечить вас продукцією згідно нормативних вимог, вся продукція відповідає міжнародному стандарту ISO 9001, що гарантує її високу якість.

Пользователей также интересует