Рост-норма инструкция, аналоги и состав

Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості: гранули, розчинні у воді, білого, сірувато-білого або жовтувато-білого кольору;

склад: 10 г гранул містять Кальціуму карбонікуму 30CH 20 мг, Кальціуму карбонікуму 1000CH 20 мг, Кальціуму фосфорикуму 1000CH 20 мг, Кальціуму флюорикуму 500CH 20 мг, Силіцеї 1000CH 20 мг;

допоміжна речовина: крупка цукрова.

Форма випуску. Гранули гомеопатичні.

Фармакотерапевтична група. Комплексний гомеопатичний препарат.

Фармакологічні властивості.

Фармакодинаміка. Фармакологічні властивості препарату обумовлені поєднанням дії компонентів, що входять до складу препарату. Регулює мінеральний обмін, сприяє нормалізації росту і репарації кісткової тканини; зміцнює зв’язковий апарат суглобів, прискорює загоєння хірургічних ран, має протиалергічну дію; нормалізує діяльність травного тракту, сприяє нормалізації кишкової флори; має імуномодулюючу та протизапальну дію.

Фармакокінетика. Не вивчалась.

Показання для застосування. Терапія і профілактика порушень фосфорно-кальцієвого обміну (рахіту, сколіозу, карієсу), особливо в періоди інтенсивного росту; профілактика системного остеопорозу в осіб з підвищеним ризиком його розвитку; в реабілітаційний період після переломів кісток, операцій на кісткових тканинах, остеомієліті; імунодефіцитні стани у дітей.

 

Спосіб застосування та дози. У комплексній терапії порушень фосфорно-кальцієвого обміну: 3 рази на тиждень, курсами від 3 до 6 місяців, залежно від важкості стану.

Після травм, операцій, для лікування остеомієліту – 3 рази на добу, протягом 10 - 14 днів, при переломах кісток – до утворення кісткової мозолі.

Для підготовки до операції – 3 рази на добу, протягом 8 - 10 днів.

Дітям до 1 року – по 3 гранули, дітям інших вікових груп і дорослим – по 5 гранул під язик.

Гранули необхідно приймати під язик за 15 - 30 хв до або через годину після їди.

За необхідності гранули можуть бути заздалегідь розчинені в невеликій кількості води.

Побічна дія. Не виявлена.

 

Протипоказання. Відсутні.

 

Передозування. Не призводить до негативних наслідків та не потребує антидотної терапії.

Особливості застосування. Препарат не має особливостей застосування.

 

Взаємодія з іншими лікарськими препаратами. При поєднанні з іншими лікарськими засобами інтервал між їх прийомом повинен становити не менше 30 хв.

Умови та термін зберігання. Зберігати у недоступному для дітей, сухому місці при температурі не вище 25°С. Термін придатності – 3 роки.

 

Пользователей также интересует