Уро-гран инструкция, аналоги и состав

Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості: гранули, що розчиняються у воді, солодкі на смак, білого кольору з сіруватим або кремовим відтінком;

склад: Берберис 200CH 20 мг; Колхікум 200CH 20 мг; Ацидум оксалікум 200CH 20 мг; Ацидум фосфорикум 200CH 20 мг; Колоцинт 200CH 20 мг;

допоміжна речовина: крупка цукрова.

Форма випуску. Гранули гомеопатичні.

Фармакотерапевтична група. Комплексний гомеопатичний препарат, що сприяє розчиненню сечових конкрементів. Код АТС G04B C.

Фармакологічні властивості. Сприяє розчиненню конкрементів і перешкоджає їх утворенню в сечі. Виявляє спазмолітичну дію на м’язи сечовивідних шляхів, зменшує запалення, полегшує болі, пов’язані із cечовипусканням.

 

Показання до застосування. Лікування та профілактика сечокам’яної хвороби. Сечокислий діатез. Подагра. Запальні захворювання сечовивідних органів.

Спосіб застосування та дози. По 7 гранул під язик, 1 раз на день – уранці натщесерце, протягом 2-3 місяців. При необхідності курс лікування повторити. Під час ниркової коліки – по 3 гранули, 3-5 прийомів протягом години. Дітям з 3 до 12 років – по 3 гранули на  1 прийом.

Побічна дія. Не виявлена.

Протипоказання. Відсутні.

Передозування. Не призводить до негативних наслідків і не потребує антидотної терапії.

Особливості застосування. Гранули приймати під язик, до повного розсмоктування, за 15-20 хвилин до або через годину після їжі.

При необхідності гранули розчинити у невеликій кількості води.

Можливий прийом препарату в періоди вагітності та лактації.

 

Взаємодія з іншими лікарськими засобами. При поєднанні з іншими лікарськими засобами інтервал між їх прийомами повинен становити не менше 30 хвилин.

Умови та термін зберігання. Зберігати у сухому, недоступному для дітей місці, при температурі не вище 25 0С. Термін придатності – 3 роки.